Mihail Andrei

Mihail Andrei / Serbare Putna 150

Mihail Andrei

19 ani, București

În 1871, studenții de atunci au simțit că este și de datoria lor să organizeze Prima Serbare a Românilor de Pretutindeni, care a avut un rol important în drumul spre unirea românilor. Ce consideri că este chemată să facă generația studenților de azi?

În primul rând, opinia studenților nu este ascultată de nimeni! Vorbim despre studenții care reprezintă viitorul țării, ei care pleacă în străinătate pentru un ban, în timp ce aici, în România, rămân patrioții și neștiutorii de limbi străine. Consider că generația studenților de azi trebuie să se gândească mai mult la copiii lor, decât la ei.

 

Care crezi că sunt primii trei pași pe care poporul nostru ar trebui să-i facă pentru a fi mai unit și pentru a-și (re)construi țara în care orice român și-ar dori să trăiască?

1. OBLIGATORIU să nu mai blameze Biserica. Și statul are bani, dragilor, dar nu îi folosește cu cap. 

2. Să renunțăm la internet. Să urmăm exemplul elvețienilor (îi dau exemplu pe ei că am fost acolo și am văzut cum este), să citim mai mult și să ne debarasăm TOTAL de ce ține de opinie publică, până nu învățăm să ne comportăm.

3. Să renunțe la mentalitatea toxică occidentală. (Pro LGBT etc.) Doar ca să știți, nu doar „black lives matter”, „all lives matter”.

a
Social